SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Turan Hançerli Hayvanseverlerle Buluşuyor

Turan Hançerli Hayvanseverlerle Buluşuyor
Bu haber 19 Mayıs 2019 - 14:00 'de eklendi.

Şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar’da yaşayan sokak hayvanlarının sorunlarına çözüm üretmek için ilçedeki hayvanseverlerle bir araya gelecek.

Avcılar halkının belediye çalışmalarından eksiksiz bir şekilde haberdar olması ve belediye çalışmalarında söz sahibi olması için çeşitli projeler hayata geçiren Hançerli, bu kez de Avcılar’daki hayvanseverlerle görüşerek ilçedeki sokak hayvanlarıyla ilgili projeler için görüş alışverişinde bulunacak.
Turan Hançerli, 20 Mayıs Pazartesi günü 17:30’da Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’nda gerçekleşecek toplantıya tüm hayvanseverleri davet etti.
Hayvan dostu olması ve hayvan hakları adına yaptığı çalışmalarla bilinen Turan Hançerli, Türk Hukuk Sistemi’nin de mevcut haliyle hayvanları koruma işlevini yerine getiremediğini ve özellikle hayvan cinayetleri, işkence gibi konuların Kabahatler Kanunu’ndan çıkartılıp, Türk Ceza Kanunu kapsamına dahil edilmesi gerektiğini savunuyor.
Sahipsiz sokak hayvanlarının yaşam haklarına saygı gösterip, tüm canlıların ihtiyaçlarını karşılayarak onlara yaşayabilecekleri güzel bir çevre sunacağını her fırsatta vurgulayan Turan Hançerli, 31 Mart seçimleri öncesinde Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) tarafından hazırlanan taahhütnameyi imzalayarak Hayvanları Koruma Kanunu’na özen gösteren bir anlayışla görevini yürüteceğini belirtmişti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER