SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

TURAN HANÇERLİ: “BU KÖTÜLÜĞÜ DÜNYADAN SÖKÜP ATALIM”

TURAN HANÇERLİ: “BU KÖTÜLÜĞÜ DÜNYADAN SÖKÜP ATALIM”
Bu haber 26 Nisan 2019 - 15:39 'de eklendi.

Küçükçekmece’de yaşanan çocuk istismarına tepki gösteren Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançeli, “Sözün bittiği yerdeyiz. Dünyadan bu kötülükleri silmek için herkese görev düşüyor.” dedi.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Küçükçekmece’de yaşanan çocuk istismarına sert tepki gösterdi. Avcılar Kent Konseyi ve Bileşenleriyle birlikte protesto yürüyüşü gerçekleştiren Hançerli, burada yaptığı konuşmasında, “Söylenecek söz yok! Çocuğa yönelik şiddet ve istismarda ne yazık ki sözün bittiği yerdeyiz.” ifadelerini kullandı.

Küçükçekmece’deki çocuk istismarı Avcılar’da geniş katılımlı bir yürüyüşle protesto edildi.

Avcılar’da çeşitli sivil toplum örgütleri ve halk, çocuğa yönelik cinsel istismarı protesto etmek için Havuz Meydanı’nda toplandı. Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin de katıldığı protesto yürüyüşünde, Küçükçekmece’de yaşanan ve tüm Türkiye’yi ayağa kaldıran çocuk istismarı kınandı.

“Bu kötülüğü dünyadan söküp atalım”

Çocuk istismarına karşı ortak mücadele çağrısı yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, şu ifadeleri kullandı:

“Hepimize bu kötülüğü dünyadan silip atmak için görev düşüyor. Zaten burada bulunan bizler, bu görevi yerine getiriyoruz fakat anlaşılıyor ki, eksik kalıyoruz. Daha sıkı el ele tutuşmaya ve daha sıkı mücadeleye ihtiyaç var. Dilimin varmadığı kötülükleri İstanbul’dan, Türkiye’den ve dünyadan söküp atalım.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER