SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

TURAN HANÇERLİ 1 MAYIS’TA ÇORLU MAĞDURU AİLELERLE YÜRÜDÜ

TURAN HANÇERLİ 1 MAYIS’TA ÇORLU MAĞDURU AİLELERLE YÜRÜDÜ
Bu haber 02 Mayıs 2019 - 11:26 'de eklendi.

Bakırköy’de düzenlenen 1 Mayıs etkinliklerine katılan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Çorlu tren kazasında yakınlarını kaybeden ailelerle bir araya geldi.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, bu yıl Bakırköy’de düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerine katıldı. Çorlu tren kazasında yakınlarını kaybeden ailelerle bir araya gelen Turan Hançerli, acılı ailelerin adalet arayışına destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Çorlu’da meydana gelen 25 kişinin hayatını kaybettiği ve 300’den fazla vatandaşın yaralandığı tren kazasında yakınlarını kaybeden aileler, 1 Mayıs etkinlikleri için Bakırköy’de buluştu.  Avcılar Belediye Başkanı seçilmeden önce mağdur ailelerin gönüllü avukatlığını yapan Turan Hançerli, miting alanına doğru yürüyüşünü Çorlu tren kazası mağdurlarıyla birlikte gerçekleştirdi.

Turan Hançerli: “Davanın takipçisiyiz”

Çorlu’daki tren kazası ilgili verilen takipsizlik kararına daha önce itiraz ettiklerini belirten Hançerli, gerçek sorumlular adalet önüne çıkarılana kadar davanın takipçisi olacaklarını söyledi.

“Mağdur ailelerin adalet arayışı sürüyor. Attıkları sloganlarda adalet ve hukuk istiyorlar.Türkiye’de her alanda ciddi sorunlar yaşanıyor. Çorlu tren faciasını yakından takip eden biri olarak, bu kadar açık kusur ve ihmalin ortada olduğu durumda; sadece birkaç tane memurun cezalandırılması ve suçlu gösterilmesi kabul edilemez. Davayla ilgili olarak kovuşturmanın genişletilmesi ve en üst noktada genel müdür düzeyinde dava açılması halkın talebi. Bizler de bu talebin takipçisiyiz.”

Bakırköy’deki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerine katılarak adalet taleplerini dile getiren  aileler, dava hakkında verilen takipsizlik kararına tepki gösterdi. “Hak, hukuk, adalet” sloganı atan aileler, bilirkişi raporunda gerçek sorumluların gizlendiğini söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER