SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

TEŞEKKÜRLER KANATSIZ MELEKLER

TEŞEKKÜRLER KANATSIZ MELEKLER
Bu haber 14 Mayıs 2022 - 12:45 'de eklendi.

Özel gün ve haftalarda ortaya koyduğu etkinlik programlarıyla gönüllerde taht kuran Başkan Mesut Üner, ‘’Hemşireler Günü’’ etkinliğiyle de yine taraflı-tarafsız tüm Çatalca halkından tam puan aldı.

Başta pandemi şartları olmak üzere, çok zorlu şartlarda görevini yapmaya çalışan hemşireler için uzun süredir böylesine keyifli program Çatalca’da hazırlanmamıştı. Bunu bilen ve farkında olan Başkan Mesut Üner, Kültür Etkinliklerinden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba Uzun’a talimat vererek çok özel yemekli bir eğlence programı hazırlanmasının talimatını verdi ve yine eksiksiz bir organizasyon daha gerçekleşmiş oldu. Çatalca Belediyesi’nin organize ettiği eğlence programında hemşireler, yenilen yemeğin ardından gönüllerince eğlenip, uzun süren pandemi sürecinin stresini üzerinden attı. Eğlence programının sonunda emektar sağlık çalışanları hemşireler, Başkan Mesut Üner’e böylesine değerli bir jest için çok teşekkür ettiler.

Organize ettiği Hemşireler Günü Eğlencesi sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Zorlu pandemi sürecinde kahramanca mücadele eden sağlık ordumuzun fedakar neferlerinden hemşire kardeşlerimize Hemşireler Haftası’nda eğlence programı organize ettik. Sizler için ne yapsak, unutulmaz emeklerinizin karşısında az ve yarım kalır. Çatalca’mızda zorlu çalışma hayatınızda asla yürümeyeceksiniz. Sizlere minnettarız.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER