SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

TARIMSAL KALKINMA ZİRVESİ’NDE BÜYÜKÇEKMECE STANDINA İLGİ YOĞUN OLDU

TARIMSAL KALKINMA ZİRVESİ’NDE BÜYÜKÇEKMECE STANDINA İLGİ YOĞUN OLDU
Bu haber 01 Ekim 2021 - 14:00 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Parti’sinin düzenlediği “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi” İstanbul’da başladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları, büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları, tarım kooperatifleri ve üreticilerin katıldığı zirvede üreticiler tarımsal kalkınmada yeni projeler ve üretici odaklı çözümler tartışıldı.

 Büyükçekmece Belediyesi’nin tarım ürünleri büyük ilgi gördü

Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne katılan Büyükçekmece Belediyesi’nin kurduğu stantta  Büyükçekmece’de üretimine başlanan Ata Tohumu Siyez Buğdayı, Celaliye Bamyası gibi ürünlerin yanı sıra yine Büyükçekmece Belediyesi tarafından çiftçilere ücretsiz hizmet verecek olan toprak analiz cihazı katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Kurulan stantlarda Büyükçekmece Belediyesi ve kooperatiflerin işbirliği ve dayanışmasıyla gerçekleşen tarım alanındaki projeler, standı ziyaret edenlere anlatıldı. Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, belediyenin standını ziyaret eden ziyaretçilere Büyükçekmece Belediyesi’nin tarım faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

‘’Tarımsal kalkınmada yeni Politikalar, Üretici Odaklı Çözümler’’

‘’Tarımsal kalkınmada yeni Politikalar, Üretici Odaklı Çözümler’’ sloganıyla düzenlenen ve üreticilere destek olan CHP’li belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde belediyeler kurdukları stantlarda üreticilerle birlikte olan dayanışmalarını ve tarımdan elde ettikleri ürünleri anlatıyor. 30 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında Avrasya Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek olan zirveye 160 belediye ve 300 kooperatif katılıyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER