SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

TARIK ERDOĞAN’IN ANNE ACISI

TARIK ERDOĞAN’IN ANNE ACISI
Bu haber 01 Aralık 2021 - 11:47 'de eklendi.

CHP İstanbul Büyükşehir ve Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Mimar Tarık Erdoğan, annesini kaybetmenin acısını yaşıyor. 

Önceki gün kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Tarık Erdoğan’ın annesi ve aynı zamanda Büyükçekmece’nin önde gelen tanınmış ailelerinden Erdoğanlar Mobilyanın sahibi Taşkın ve Tayfun Erdoğan Kardeşlerin anneleri merhume Şeviker Erdoğan (84) dün son yolculuğuna uğurlandı.

“Yoğun katılım vardı”

Büyükçekmece Kuba camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Gürpınar mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedilen Merhume Şeviker Erdoğan’ın cenazesi pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleşirken, törene yoğun bir katılım vardı. CHP İstanbul Milletvekili Dr. Ali Şeker ve Büyükçekmece belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile İBB CHP Grup Başkanvekili İsmail Doğan Subaşı’nında aralarında bulunduğu çok sayıda bölgemiz siyaset, iş, spor, sanat, STK temsilcileri, meclis Üyeleri, muhtarlar ve Erdoğan ailesinin eş dostların yanısıra yoğun bir katılım vardı.

Ayrıca İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ile çok sayıda kurum ve kuruluşlar da çelenk göndererek Erdoğan ailesinin acısını paylaştılar.

İç SES Gazetesi olarak Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet, Meclis üyesi Tarık Erdoğan nezdinde Erdoğan ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER