SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

TAMER CANBAZ’IN ANNE ACISI…

TAMER CANBAZ’IN ANNE ACISI…
Bu haber 04 Aralık 2023 - 9:57 'de eklendi.

Bölgemizin Spor ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinden, Büyükçekmece belediye eski meclis üyesi Güzelce Spor Kulübü başkanı Tamer Canbaz, annesini kaybetmenin acısını yaşıyor. Bugün hayatını kaybeden merhume Rukiye Canbaz, aynı gün ikindi namazına müteakip son yolculuğuna uğurlandı. Güzelce merkez camiinde düzenlenen cenaze namazı sonrası Güzelce aile kabristanlığında toprağa verlen merhume Rukiye Canbaz’ın cenaze namazına katılarak Canbaz ailesinin acısını çok sayıda siyaset, iş ve spor camiasından isimler paylaşırken, Büyükçekmece ilçe belediye başkan yardımcısı Ömer Kazancı’nın yanısıra belediye başkan aday adaylarından Recep Erol’un aralarında bulunduğu bazı aday adayları Tamer Canbaz’ı bu acı gününde yalnız bırakmadılar.

İç SES Gazetesi olarak Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet, Sevgili dostumuz Tamer Canbaz nezdinde ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER