SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

STK’LARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

STK’LARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Bu haber 23 Ocak 2020 - 9:46 'de eklendi.

Büyükçekmece Sivil Toplum Kuruluşları İletişim Derneği (BÜSTKİD), Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne 6 adet kulübe bağışında bulundu.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında kulübe ve barınakta kullanılmak üzere gazete bağışında da bulunan BÜSTKİD, barınaktaki köpeklere sıcak ve konforlu bir yuvada yaşama imkanı sağladı. Soğuk kış aylarında sokak hayvanlarının ihtiyaçlarıyla yakından ilgileneceklerini belirten BÜSTKİD üyeleri, kulübe bağışını sürdürecek.

“Dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum”

BÜSTKİD üyelerinin bağışlarını teslim alan Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır, “BÜSTKİD sosyal sorumluluk projesi kapsamında barınağımıza 6 adet kulübe bağışında bulundu. Bu sayıyı 50’ye tamamlayacaklarını belirttiler. Ne kadar duyarlı olduklarını görebiliyoruz. Dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum. Barınaktaki kulübelerin yenilenmesi bizi mutlu etti. Kedi ve köpeklerimiz soğuk kış aylarında üşümeden konforlu bir şekilde yuvalarında uyuyabilecek” ifadesini kullandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER