SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SPORUN BAŞKENTİ ÇATALCA

SPORUN BAŞKENTİ ÇATALCA
Bu haber 15 Ekim 2021 - 11:30 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandığı önemli projelerin yanı sıra, projelerin merkezine yarınların teminatı çocukları ve gençleri konumlandırmasıyla gönüllerde taht kuran Başkan Mesut ÜNER’den spor dalında önemli bir müjde daha geldi. Spor dalında gelen bu müjde Çatalca ve Bölge Halkını oldukça heyecanlandırdı.

ÇATALCA’DA MOTOKROS EĞİTİMİ VERİLECEK

Türkiye Motosiklet Federasyonu, 7’den 77’ye her yaştan katılımcıya 23-24 Ekim 2021 tarihleri arasında Başkan Mesut ÜNER’in Motokros sporuna kazandırdığı Çatalca Nakkaş Mahallesi YMK Motokros Parkurunda konusunun uzmanı eğitmenlerle ücretsiz ‘’Motokros Eğitimi’’ verecek. Yaş sınırının olmadığı eğitime katılımcılar kendi motosikletleri ve koruma ekipmanlarıyla katılması gerekmektedir. Eğitimi tamamlayan katılımcılar ‘’TEMEL MOTOKROS EĞİTİMİ SERTİFAKASI’’ ile ödüllendirilecektir. Eğitim için detaylı bilgi Yeditepe Motor Sporları Kulübü Başkanı Zeki BAŞARAN’dan 0 532 211 31 56 numaralı telefonundan alınabilecek.

Muhteşem eğitim programıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’Dünya şehri İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Çatalca’mıza kazandırdığımız önemli projelerin yanı sıra, yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin sporun her dalında Çatalca’mızın adını duyurması için her türlü desteği vermekte kararlıyız. An itibariyle 74975 nüfuslu Çatalca’mızda, futbol, basketbol, voleybol, hentbol, karate, güreş, yüzme, masa tenisi, pilates, sabah sporu, bocce, zumba, kadın futbol ve okçuluk sporlarında an itibariyle akademimizde 14 farklı spor dalında, 18 Antrenör ve 3000’e yakın sporcumuzla ilçe ve ülke sporuna destek olmaya devam ediyoruz. Şimdide Nakkaş Mahallemizde hazırladığımız özel parkurda Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Yeditepe Motor Sporları Kulübü ile Motokros Eğitimi verilecek. Sporun her dalında marka ilçe olma yolunda hedeflerimize doğru ilerlemek için gece-gündüz demeden çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Motokros Eğitimi Çatalca’mıza hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER