SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SPORCU DOSTU ÇATALCA

SPORCU DOSTU ÇATALCA
Bu haber 20 Nisan 2022 - 11:18 'de eklendi.

Çatalca’da ilçeye az zamanda büyük projeler kazandırmasıyla sevilen Başkan Mesut Üner, spor ile sporcuya verdiği önem ve değerle da gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Başkan Mesut Üner, ilçeyi adeta bir spor ve sporcu merkezi yapmaya kararlı adımlarla devam ediyor. Göreve gelir gelmez yapımını başlattığı ve önemli yol aldığı ‘’Spor Adası’’ projesinin yanı sıra, an itibariyle 15 farklı branşta 24 konusunun uzmanı antrenörle 76 Bin 131 nüfuslu ilçede 3500 sporcunun bulunduğu Çatalca Belediyespor’un kuruluşunu gerçekleştirdi.

Yakın zamanda Çatalca Belediyespor iki balkan şampiyonu gururunu çıkarmanın gururunu yaşarken, Başkan Mesut Üner kuruluşunu gerçekleştirdiği kulübün tüm detaylarıyla ilgileniyor. Bu anlamda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Başkan Mesut Üner, Çatalca Belediyespor basketbol takımına spor malzemeleri dağıtımı gerçekleştirdi. Tören, Çatalca Belediyespor Kulübü Başkanı ve Meclis Üyesi Lokman Naroğlu’nun konuşmasıyla başladı. Spor malzemeleri dağıtımı ve konuşması sırasında sporcu çocuklarla Başkan Mesut Üner’in samimiyeti dikkatlerden kaçmadı ve sporcuların gösterilen ilgiden oldukça mutlu olduğu gözlendi. Spor malzemeleri dağıtım törenine katılım sağlayan sporcu çocukların velileri, çocuklara verdiği önem, değer ve destekten dolayı Başkan Mesut Üner’e teşekkür ettiler.

Spor malzemeleri dağıtım töreni sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner, ‘’Çatalca Kiptaş Fuat Sezgin Ortaokul Kapalı Spor Salonu’nda, Çatalca Belediyespor basketbol takımı sporcu çocuklarımıza spor malzemeleri dağıtımı gerçekleştirdik. Spor malzemeleri dağıtım törenimiz sırasında çocuklarımızın ve velilerinin gösterdiği samimi ilgi ve alaka ilçemize hizmet yolunda bizlere güç verdi. Her fırsatta ifade ediyoruz, tekrar hatırlatıyoruz. Çatalca’mızda yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz başarıya giden her alanda asla yalnız yürümeyecek. Kararlıyız. Çatalca’mızın adını tüm Türkiye ve Dünya başarılarıyla duyacak.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER