SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SPOR YAPMAK SİZDEN DESTEK BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN

SPOR YAPMAK SİZDEN DESTEK BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN
Bu haber 13 Şubat 2020 - 10:52 'de eklendi.

Çatalca Belediyesi Spor Akademisinde spor yapma fırsatı bulan öğrencilerle sohbet edip, başarılar dileyen Başkan Mesut Üner, spor malzemesi dağıtımında bulundu.

Sağlıklı bir nesil yetiştirmek, çocuk ve gençlerin spora ilgilerini arttırarak kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak adına birçok çalışma yapan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner spora ve sporculara destek olmaya devam ediyor.

Başkan Mesut Üner’den takımlarımıza malzeme hediyesi

Yaklaşık 1500’e yakın çocuk ve gencin eğitim aldığı Çatalca Belediyesi Spor Akademisi’nde, sporcular ve tüm branş antrenörleri ile bir araya gelen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, sohbet ederek antrenmanlarını izledi. Sporculara ve eğitmenlerine çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Mesut Üner, “Sizler yeter ki spor yapın bizler her zaman sizleri destekleyecek yanınızda olacağız” diyerek spor malzemeleri dağıtımında bulundu.

Spor malzemelerine kavuşan öğrenciler büyük sevinç yaşarken, hediyesinden dolayı Başkan Mesut Üner’e teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

etiket:çatalca içses gazetesi ,çatalca haberleri, trafik kazası ,son dakika haberleri ,silivri catalca haberleri ,çatalca nakkaş son dakika haberleri,catalca binkilic trafik kazasi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER