SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SPOR VE SPORCU DOSTU ÇATALCA

SPOR VE SPORCU DOSTU ÇATALCA
Bu haber 25 Şubat 2022 - 11:39 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandırdığı projelerin merkezine, her fırsatta yarınların teminatı çocukları ve gençleri konumlandığını ifade eden Başkan Mesut Üner, göreve gelir gelemez kuruluşunu gerçekleştirdiği Çatalca Belediyespor’un U11 ve U12 lisanslı futbol ile Yıldız ve Genç kız lisanslı voleybol takımlarının idmanlarına sürpriz ziyaretler gerçekleşti.

Başkan Mesut Üner’in sürpriz ziyareti Çatalca Belediyespor’lu sporcuları oldukça mutlu etti. Samimi ortamda gerçekleşen ziyaret samimi ortamda gerçekleşti. Başkan Mesut Üner ziyaret ettiği idmanlarda, sporcularına kendi elleriyle tatlı ikram etti. Sporcu çocukların ve gençlerin Başkan Mesut Üner’in ziyareti sırasındaki samimi ilgi ve alakası görülmeye değerdi. Gerçekleşen ziyaret lig müsabakalarına devam eden sporculara moral verdi.

Çatalca Belediyespor idmanları ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca Belediyespor U11 ve U12 lisanslı futbol ile Yıldız ve Genç kız lisanslı voleybol takımlarımızın idmanlarına sürpriz ziyaretler gerçekleştirip, kıymetli sporcularımıza başarı ve kolaylıklar diledik. Futbolcularımız TFF U11ve U12 liglerinde maçlarına çıkacak. Yıldız ve Genç kız lisanslı voleybol takımlarımız ise TVF İstanbul Elit Lig gruplarında maçlarına başarı ile devam ediyor. Göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Çatalca Belediyesor’umuzda an itibariyle 76.131 nüfuslu ilçemizde 14 farklı branşta 23 konusun uzmanı antrenörümüz ve 3000 sporcumuzla başarıdan başarıya koşuşuyoruz. Yurt içi ve yurt dışında başarıdan başarıya koşan Çatalca Belediyespor takımımız son 4 ayda 2 uluslararası başarısıyla Balkan Şampiyonlarında 2 altın madalyayı tüm Türkiye’ye armağan etti. Kararlıyız, Dünya şehri İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Çatalca’mızın adını tüm Türkiye ve Dünya başarılarıyla duyacak hedefimize ilerlemeye devam edeceğiz’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER