SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SON DAKİKA… KUMBURGAZ’DA OTOMOBİL DURAĞA GİRDİ: ÖLÜ VE YARALILAR VAR

SON DAKİKA… KUMBURGAZ’DA OTOMOBİL DURAĞA GİRDİ: ÖLÜ VE YARALILAR VAR
Bu haber 01 Haziran 2022 - 17:18 'de eklendi.

D-100 Karayolu Büyükçekmece Kumburgaz mevkiinde kaza yapan bir otomobilin durağa girdiği belirtiyor. İlk bilgilere göre aralarında öğrencilerin de bulunduğu 1 kişi hayatını kaybetti 12 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Kumburgaz’da E-5 karayolunda takla atan bir otomobil, otobüs durağına daldı. Durakta bekleyen öğrencilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaralılara müdahalesi sürüyor.

D100 Kumburgaz‘da Avcılar yönünde meydana gelen kazada ilk bilgilere göre bir kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı. 

Kaza saat 16.30 sıralarında meydana geldi. D-100 Karayolu Büyükçekmece Kumburgaz mevkiindeki üst geçidin hemen yanındaki durakta bekleyenlerin arasına kaza yaptığı belirtilen otomobil girdi.

Feci kazada aralarında öğrencilerin de bulunduğu yaralılar için olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Kazada 1 kişi ölürken 12 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere götürüldü. Kaza nedeniyle trafikte de aksama yaşanıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER