SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BOYUNCA İSTANBUL’DA KRİTİK NOKTALAR ASFALTLANDI

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BOYUNCA İSTANBUL’DA KRİTİK NOKTALAR ASFALTLANDI
Bu haber 27 Nisan 2020 - 12:00 'de eklendi.

İBB, sokağa çıkma yasağından dolayı boşalan yol ve meydanların bakım ve onarımını yaptı. Çalışmalar hızla bitirilerek, sokağa çıkma yasağı sonrasında gündelik yaşama dönen yurttaşların, yollarda mağdur olmasının önüne geçildi. İBB Başkanı İmamoğlu, çalışmayı sosyal medya hesabından duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), dört günlük sokağa çıkma yasağı süresince yol bakım, onarım ve asfalt serim işlemlerini sürdürdü. İstanbul genelinde 14 bin 500 ton asfalt serim işlemi tamamlandı. Yoğun araç ve yay trafiğinden dolayı çalışılması güç güzergâhlarda oluşan bozulmalar düzeltildi.

TRAFİĞİN OLMAMASINDAN YARARLANILDI

Çalışmaları sosyal medya hesabından duyuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Siz evdeyken önemli güzergâhlardaki yol bakım ve onarımların hepsini tamamlıyoruz. Normal şartlarda 15 gün sürecek çalışmaları, trafiğin olmaması sebebiyle 1-2 günde ve yüksek kalitede gerçekleştiriyoruz” diye yazdı.

Sokağa çıkma yasağından yararlanan İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, çalışmak için kent genelindeki kritik noktaları seçti. Sokağa çıkma yasağı bittiğinde trafiğin aksamaması ve yurttaşların mağdur olmaması için çalışmalara hız verildi. Normal şartlarda iki haftalık bir zaman diliminde tamamlanan çalışmalar, sokağa çıkma yasağı sürecine sığdırıldı.

YÜKSEK KALİTELİ İŞ YAPILDI

Avrupa Yakası’nda Sarıyer, Bayrampaşa, Silivri ve Avcılar; Asya Yakası’nda ise Kadıköy, Kartal ve Sancaktepe’de yol ve meydanlarda bulunan çukur, soyulma gibi olumsuzluklar giderildi. Bu bölgelerde yüksek kalitede ve sağlıklı asfalt üretimi yapıldı. Yoğun bir mesai yapan ekipler, koronavirüse karşı da gerekli önlemleri aldı. Çalışanlar, maske ve eldiven gibi donanımları kullanmanın yanı sıra sosyal mesafeyi de korudu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER