SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

‘ŞİMDİ ÇOCUK OLMAK VARDI’ DEDİRTEN ETKİNLİKLER BAŞLIYOR

‘ŞİMDİ ÇOCUK OLMAK VARDI’ DEDİRTEN ETKİNLİKLER BAŞLIYOR
Bu haber 27 Temmuz 2021 - 11:39 'de eklendi.

Pandemi tedbirleri nedeniyle açık hava aktivitelerinden uzak kalan çocuklar, 31 Temmuz – 3 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul’un kentin dört bir yanında düzenleyeceği Açık Hava Yaz Çocuk Etkinlikleri ile benzersiz deneyimler yaşama imkanı bulacak.

Çocukların sporla iç içe büyüyerek sağlıklı bir gelecekle kucaklaşmasını amaçlayan Spor İstanbul, hareketsiz kalan çocukların fiziksel aktivitelerini artıracak etkinlikleri hayata geçirmeyi sürdürüyor. Çocukların doyasıya eğlendiği Çocuk Karnavalı, çocuklara doğa sevgisi aşılayan ve yoğun ilgi gören Doğa Kampı’ndan sonra İstanbul’un dört bir yanında gerçekleştirilecek Açık Hava Yaz Çocuk Etkinlikleri 31 Temmuz Cumartesi günü başlayacak.

Çocukları farklı spor dallarıyla tanıştıran Spor İstanbul, çocukların yeteneklerini keşfetmelerini ve spora olan ilgilerini artırmayı hedefliyor. İstanbul’un 8 farklı noktasında bir ay boyunca devam edecek Açık Hava Yaz Çocuk Etkinlikleri’nde 6 farklı branş yer alacak. Çocuklar yelken, kano, deniz küreği, oryantiring, bisiklet ve satranç etkinliklerinde bir araya gelecek. Kano, yelken, deniz küreğine 13-14 yaşındaki çocuklar; oryantiring, bisiklet ve satranca ise 7-14 yaş grubundaki çocuklar katılabilecek.

Konum – Etkinlik
Beylikdüzü – Bisiklet
Atatürk Kent Ormanı – Bisiklet ve Oryantiring
Kemerburgaz Kent Ormanı – Oryantiring
Kartal – Satranç, Bisiklet
Maltepe Orhangazi Şehir Parkı – Bisiklet, Oryantiring, Deniz Küreği, Kano
Kalamış – Yelken
Haliç – Kano ve Deniz Küreği

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER