SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SİLİVRİLİ KADINLARLA YAZA MERHABA ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

SİLİVRİLİ KADINLARLA YAZA MERHABA ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU
Bu haber 26 Nisan 2019 - 15:55 'de eklendi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, kadın üreticilerin stant açarak satış yaptığı “Yaza Merhaba” etkinliğine katıldı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz,Bir Restoran’da düzenlenen “Yaza Merhaba” etkinliğinde Silivrili kadınlar ile bir araya geldi. Mutfak konusunda hünerleri ile ilçede ve sosyal mecralarda tanınan Azime Aras’ın düzenlediği etkinlikte, Silivrili kadınlar çeşitli ürün stantları açarak tanıtım ve ürün satışı gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz, kahvaltı ile başlayan programa Belediye Meclis Üyeleri Hacer Yıldırım ve Şükriye Akkaya Karakuş ile birlikte katıldı. Tüm stantları tek tek dolaşan, kadınlar ile sohbet eden ve bereketli kazançlar dileyen Yılmaz, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER