SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SİLİVRİ’DE YEŞİL ALANLARA SULAMA SİSTEMLERİ KURULUYOR

SİLİVRİ’DE YEŞİL ALANLARA SULAMA SİSTEMLERİ KURULUYOR
Bu haber 07 Kasım 2019 - 7:57 'de eklendi.

Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde “Otomatik Sulama Sistemleri” kurulması ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın mahalle ziyaretleri sırasında üzerinde durduğu konulardan biri olan yeşil alanların korunması, mevsime uygun bakım ve temizliğinin yapılması ile ilgili çalışmalar aralıksız devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezi ve mahallelerde “Otomatik Sulama Sistemleri” kurulması ile ilgili çalışmalarını hızlandırdı. Sosyal alanlar, spor alanları, çocuk parkları, sahil ortak alanları ve yeşil alanlar olmak üzere 16.000 m2 alanda otomatik sulama sistemi kuruldu. Ekipler, plan dahilinde yürütülen çalışmaları ilçe geneline yayarak sürdürüyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER