SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SİLİVRİ’DE SAHA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

SİLİVRİ’DE SAHA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Bu haber 27 Ocak 2021 - 10:10 'de eklendi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Başkan Yılmaz, “Hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra kronik olarak gördüğümüz sorunları da çözüme kavuşturuyoruz.” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye ekipleri tarafından sürdürülen çalışma ve proje alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kapalı Yüzme Havuzu Projesi, Selimpaşa eski karakol binası yıkım işlemi, Alibey Mahallesi altyapı ve üstyapı çalışmaları, Tapu Müdürlüğü, PTT ve SGK binaları çevresi kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, ekiplerinden bilgi alarak kolaylıklar diledi.

“ALİBEY MAHALLESİ RAHAT BİR NEFES ALACAK”

Piri Mehmet Paşa Mahallesinden sonra Alibey Mahallesinde de kapsamlı bir çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Mahallelerimizin kronik sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. Alibey Mahallemizin birçok sokağında yaşanan olumsuzlukları ortadan kaldırmaya başladık. İSKİ, BEDAŞ ve Türk Telekom ile koordineli olarak yaptığımız çalışmalar neticesinde Kara Mustafa Caddesinden belediyemizin bulunduğu alana kadar ki bölgede içme suyu imalatları İSKİ ekiplerince tamamlandı. Zahit Kaynar Sokak ve bağlantılı sokaklarda atık su imalatlarına yönelik çalışmalar başladı. İlave sokaklara yönelik planlamalarımız devam ediyor. Altyapı işlemlerinden sonra üstyapı düzenlemelerine geçeceğiz. Belediye olarak yağmur suyu hatlarının revizesini, yol düzenlemelerini, asfalt serimini, tretuvar imalatlarını ve sokak aydınlatmalarını yapacağız. BEDAŞ ekipleri havai elektrik hatlarının yer altına alınmasını, Türk Telekom ise internet hatlarının revizesini ve fiber optik hatların kurulumunu sağlayacak. Bu çalışmalardan sonra uzun yıllar göz ardı edilen Alibey Mahallemiz rahat bir nefes alacak.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER