SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SİLİVRİ’DE MOBİL SIFIR ATIK TOPLAMA ARAÇLARI GÖREVE BAŞLIYOR

SİLİVRİ’DE MOBİL SIFIR ATIK TOPLAMA ARAÇLARI GÖREVE BAŞLIYOR
Bu haber 24 Aralık 2021 - 10:00 'de eklendi.

Sıfır Atık Projesi kapsamında atıkları kaynağında ayrıştırmayı hedefleyen Silivri Belediyesi, inşası tamamlanmak üzere olan 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi ile koordineli bir şekilde görev yapacak olan 5 adet mobil sıfır atık toplama aracını vatandaşların hizmetine sunuyor.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın “Gelecek nesillere daha temiz bir doğa ve daha yaşanabilir bir kent bırakmak” vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Silivri Belediyesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında yepyeni bir uygulamayı daha hayata geçiriyor. Atıkları kaynağında ayrıştırmayı hedefleyen Silivri Belediyesi, mahalle muhtarları ile belirlenen atık getirme noktalarında görev yapmak üzere; 3 adet mobil sıfır atık toplama aracı, 1 adet acil müdahale aracı ve 1 adet denetim aracını vatandaşların hizmetine sunuyor. Konutlarda oluşan kâğıt-karton, plastik, metal, cam ambalaj atıkları, atık pil, elektrikli-elektronik atık ve bitkisel atık yağların toplanacağı mobil araçlar sayesinde atıkların geri dönüşüm ve geri kazanım faaliyetlerinin doğru bir akış ile sürdürülmesine katkı sağlanacak. İnşası tamamlanmak üzere olan 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi ile koordineli bir şekilde çalışacak olan mobil sıfır atık toplama araçları, oluşturulan program doğrultusunda belirli gün ve saatlerde Silivri’nin 35 mahallesinde vatandaşların hizmetinde olacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER