SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SİLİVRİ’DE ÇİLEK ABLA İLE BALONCUK GÖSTERİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

SİLİVRİ’DE ÇİLEK ABLA İLE BALONCUK GÖSTERİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Bu haber 22 Nisan 2024 - 10:00 'de eklendi.

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nin Nisan ayı etkinlik programı kapsamında düzenlenen “Çilek Abla ile Baloncuk Gösterisi,” Önder Yılmaz Sahnesi’nde gerçekleştirildi. Çocukların büyük bir heyecanla beklediği etkinlik, renkli anlara sahne oldu.

Gösteride Çilek Abla, özel baloncuk sunumları ile minik izleyicilerine keyifli anlar yaşattı. Çocukların yüzlerindeki mutluluk, etkinliğin ne kadar başarılı geçtiğinin bir göstergesi oldu. Gösteri, çocukların interaktif olarak katılım sağladıkları bölümlerle de dikkat çekti.

Silivri Belediye Başkanlığı’ndan, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın kültürel etkinliklerle buluşmalarını sağlamak ve onlara unutulmaz anlar yaşatmak bizim için çok önemli. Çilek Abla ile Baloncuk Gösterisi, çocuklarımıza hem eğlenceli zaman geçirme fırsatı sundu hem de onların sosyal gelişimlerine katkıda bulundu,” dedi.

Silivri Belediyesi, çocukların ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğini belirterek, tüm halkı kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılmaya davet etti. Belediye, çocuklara yönelik etkinliklerin artarak devam edeceğini ve Silivri’nin kültürel yaşamına renk katacağını vurguladı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER