SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SİLİVRİ’DE 7 SOKAKTA YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

SİLİVRİ’DE 7 SOKAKTA YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Bu haber 17 Haziran 2020 - 12:00 'de eklendi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Piri Mehmet Paşa Mahallesinde BP benzinlik arkası olarak bilinen bölgede başlayan çalışmaları inceledi. Başkan Yılmaz, “Çalışmalar tamamlanınca sokaklarımızı yeni bir görünüme kavuşturmuş olacağız.” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Piri Mehmet Paşa Mahallesi Ahmet Öney Sokak, Vakkas Sokak, Hızır Hılkın Sokak, Ekrem Özer Sokak, Yavuz Sokak, Şehit Murat Eren Sokak ve Çiçek Çıkmazı Sokak’ta başlayan çalışmaları inceledi. Sokak sakinleri ve esnaflar ile görüşen Başkan Yılmaz, yenileme çalışmaları hakkında bilgi vererek fikir alışverişinde bulundu.

 

BAŞKAN YILMAZ: “HIZLI BİR ŞEKİLDE TAMAMLAYACAĞIZ”

Uzun yıllar herhangi bir düzenleme yapılmayan sokakların yeni bir görünüme kavuşacağını ifade eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “Piri Mehmet Paşa Mahallemizde bulunan Ahmet Öney Sokak, Vakkas Sokak, Hızır Hılkın Sokak, Ekrem Özer Sokak, Yavuz Sokak, Şehit Murat Eren Sokak ve Çiçek Çıkmazı Sokak’ta kapsamlı bir yenileme çalışması başlattık. İSKİ tarafından içme suyu ve atık su hatları yenilenecek. Altyapı işlemlerinin ardından BEDAŞ tarafından enerji kabloları yer altına alacak. Yollarla ilgili şikâyetleri de sona erdiriyoruz ve bu sokaklarımızda asfaltlama yapılacak. Kaldırım, yol düzenlemesi, trafik levhaları ve diğer çalışmalarımızı da hızlı bir şekilde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Böylece bölgedeki eskiyen içme suyu ve atık su hatları yenilenmiş, görüntü kirliliği ve tehlike oluşturan enerji kabloları ortadan kaldırılmış ve bu sokaklarımız yepyeni bir görünüme kavuşmuş olacak. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER