SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SİLİVRİ’DE 2 BİN 500 ADET AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞACAK

SİLİVRİ’DE 2 BİN 500 ADET AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞACAK
Bu haber 23 Aralık 2020 - 12:00 'de eklendi.

Silivri Belediyesi ilçe genelinde bulunan çocuk parkı ve yeşil alanlardaki ağaçlandırma çalışmalarını hızlandırdı. 2 ay içerisinde Akasya’dan Çınar’a, Çam’dan Ihlamur’a 44 değişik türde 2 bin 500 ağaç dikilecek.

Silivri Belediyesi, 35 mahallede çocuk parkları ve yeşil alanlara yönelik ağaçlandırma faaliyetini yoğunlaştırdı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince dikimine başlanan çalışmalar kapsamında 2 ay gibi kısa bir sürede ilçe genelinde 2 bin 500 ağaç dikilmesi hedefleniyor. Ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi veren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Çocuk parkları ve yeşil alanlarımızda ağaç dikimi yapıyoruz. ‘Bir ağaç bin nefestir’ diyerek bu çalışmamızı hızlandırdık. Abelya, Akçaağaç, Akuba, Ardıç, Badem, Ceviz, Çınar, Ihlamur, Akasya, Dut, Çınar gibi 44 değişik türde 2 bin 500 ağacı, gelecek nesillere daha yeşil bir Silivri ve daha temiz bir çevre bırakmak adına toprakla buluşturacağız.” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER