SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SİLİVRİ BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 500 TL!

SİLİVRİ BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 500 TL!
Bu haber 13 Aralık 2021 - 11:00 'de eklendi.

Silivri Belediyesinden bir ilk daha! 2021 yılında üniversiteyi kazanan 1. sınıf örgün eğitim öğrencilerine 500 TL destek ödemesi yapılacak. Kendisinin veya ailesinin ikameti Silivri’de olan öğrencilerin faydalanacağı destekle ilgili konuşan Başkan Yılmaz, “Eğitime yönelik desteklerimize üniversite öğrencilerimizle devam ediyoruz. Onların başarısı bizim gururumuz.” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın eğitime destek projeleri kapsamında bir ilk daha hayata geçiyor. Silivri’de yaşayan ve üniversiteyi kazanan 1. sınıf öğrencilerine 500 TL destek ödemesi yapılacak. Örgün eğitim olmak şartıyla verilecek destekle ilgili konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak ilçemizde anaokulundan ilkokula, ortaokuldan liseye, liseden üniversiteye kadar eğitim gören tüm öğrencilerimizin hayatlarına dokunuyoruz. Şimdi de yeni bir proje başlattık. Üniversiteyi kazanan gençlerimizin giderlerine bir nebze destek olmayı ve yükseköğrenimi teşvik etmeyi amaçlıyoruz. 2021-2022 öğretim döneminde üniversiteyi kazanan 1. sınıf öğrencilerine 500 liralık bir katkı sağlayacağız. BizdenSize Sosyal Marketimiz aracılığıyla yapacağımız bu ödeme ile çocuklarımızın eğitimine destek olmayı hedefliyoruz. Onların başarısı bizim gururumuz. Önümüzdeki günlerde farklı projelerle eğitime yönelik desteklerimize devam edeceğiz. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Başvuru Şartları:

1) 1. sınıfa başlamış olması ve örgün eğitim görmesi,

2) Eğitim durumunu belgelemesi,

3) Ailesinin Silivri’de ikamet ettiğini belgelemesi,

4) T.C. Vatandaşlık numarasını belgelemesi,

5) Banka hesap numarasını sunması gerekmektedir.

6) Belgeleri ibraz etmek suretiyle öğrenci adına velisi de başvuru yapabilecektir.

Başvuru Adresi:

Silivri Belediyesi BizdenSize Sosyal Market

(Alibey Mahallesi Hasan Tüfekçioğlu Sokak 11/A Silivri / İstanbul

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER