SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SİLİVRİ BELEDİYESİ ÜZÜM BAĞI KURDU

SİLİVRİ BELEDİYESİ ÜZÜM BAĞI KURDU
Bu haber 22 Mayıs 2021 - 16:41 'de eklendi.

Silivri Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ürün geliştirme ve yerel üreticiye rehberlik etmek amacıyla 3 dönüm araziye üzüm bağı kuruldu.

Silivri Belediyesi yeni ürün denemeleriyle yerel üreticiye rehber olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatları ile Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yetiştirilen çeliklerle, Gümüşyaka Mahallesinde bulunan belediyeye ait 3 dönüm araziye üzüm bağı kuruldu. Silivri’de yetişen ürün çeşitliliğini artırmak ve bölge çiftçisine rehberlik etmek ve Tarım Lisesi öğrencilerine eğitim alanı oluşturmak amacıyla kurulan üzüm bağında 4 farklı çeşit ürün elde edilecek. Ürün denemesi ile ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak tarımsal araştırma ve geliştirme faaliyetleri yapıyoruz. Bu konuda belediyemize ait tarım topraklarını değerlendirerek Silivrili çiftçilerimize rehberlik etmek amacıyla yeni ürün denemelerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda 3 dönümlük bir arazimize üzüm bağı kurduk. Çeşitliliğin artması adına, çiftçilerimize örnek oluşturması adına, bu yöndeki çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER