SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SİLİVRİ BELEDİYESİ EKİM AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ YAYINLANDI

SİLİVRİ BELEDİYESİ EKİM AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ YAYINLANDI
Bu haber 02 Ekim 2019 - 11:48 'de eklendi.
Silivri Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen Ekim ayı “Kültür Sanat Etkinlik Takvimi” yayınlandı. Ekim ayı boyunca devam eden etkinliklere tüm Silivrililer davetli.

Silivri Belediyesi Kültür Sanat etkinliklerinin yer aldığı Ekim ayı takvimi yayınlandı. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında yetişkin ve çocuk tiyatroları, ücretsiz söyleşiler ve birçok okul öncesi atölye çalışması gerçekleştirilecek. Kültür Sokağında yer alan üç tarihi bina da düzenlenecek etkinliklerin yanı sıra Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde de atölye çalışmaları yapılacak. Ekim ayı boyunca devam edecek etkinliklere katılım için Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’ne başvuruda bulunarak, yetişkin ve çocuk tiyatrolarına, ücretsiz söyleşilere ve birçok okul öncesi atölye çalışmalarına rezervasyon yaptırabilirsiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER