SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SİLİVRİ ALİBEY’DE YOĞUN MESAİ

SİLİVRİ ALİBEY’DE YOĞUN MESAİ
Bu haber 11 Nisan 2021 - 14:00 'de eklendi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Alibey Mahallesi Altyapı Yenileme ve Sokak İyileştirme Projesi” kapsamında yenileme çalışmaları devam eden cadde ve sokaklarda incelemelerde bulundu.

Silivri Alibey Mahallesi’nde “Altyapı Yenileme ve Sokak İyileştirme Projesi” hızla ilerliyor. Silivri Belediyesi öncülüğünde başlatılan İSKİ, BEDAŞ, İGDAŞ ve Türk Telekom iş birliği ile yürütülen projenin 1’inci etabında yer alan 2 cadde ve 12 sokakta çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Silivri Belediyesi tarafından yağmur suyu ızgara hattı montajı, aydınlatma denemeleri, ağaçlandırma, bordür ve kaldırım yapımı devam eden cadde ve sokaklarda incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, ekiplerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Titizlikle yürütülen tüm faaliyetleri yakından takip eden Başkan Volkan Yılmaz, ziyaretleri esnasında mahalle sakinleri ile sohbet ederek, yenileme ve iyileştirme çalışmalarını en kısa zamanda tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER