SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SELAHATTİN KÜÇÜK KORONAVİRÜSE YENİK DÜŞTÜ

SELAHATTİN KÜÇÜK KORONAVİRÜSE YENİK DÜŞTÜ
Bu haber 01 Mayıs 2021 - 16:24 'de eklendi.

İş ve siyaset dünyasının sevilen isimlerinden aynı zamanda Büyükçekmece Ak Parti önceki dönem ilçe başkanlarından Selahattin Küçük koronavirüsü atlatamayarak hayatını kaybetti. 

“Ak Parti Büyükçekmece yasta”

Önceki gün tedavi gördüğü hastanede Corona virüsüne yenik düşerek zamansız yaşamını yitiren Selahattin Küçük’ün vefatı Ak Parti Büyükçekmece ilçe teşkilatını, iş dünyasını ve sevenlerini yasa boğdu. Covid-19 yüzünden hayatını kaybedenlerin arasına katılan merhum Selahattin Küçük,

İstanbul Edirnekapıdaki aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenazeye katılan Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Murat Çelik, taziye mesajında “Geçmiş dönem İlçe Başkanlarımızdan Selahattin Küçük beyi ebediyete uğurladık. Başkanımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm teşkilatımıza bir kez daha sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

İç Ses Gazetesi olarak Merhuma yüce Allahtan rahmet, Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER