SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Avcılar’da Şehit Polisler İçin Lokma Dağıtıldı….

Avcılar’da Şehit Polisler İçin Lokma Dağıtıldı….
Bu haber 12 Nisan 2019 - 18:37 'de eklendi.

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü ve Polis haftası etkinleri dolayısı ile şehit meslektaşları için lokma dağıttı. Merkez Camii önünde gerçekleşen etkinliğe; Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli ve Meclis üyeleri katıldı.

Her yıl 1-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Polis haftası” etkinlikleri Avcılar’da da unutulmadı. Emniyet mensupları şehit olan meslektaşları için Avcılar halkına lokma dağıttı.  Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt ve tüm emniyet mensuplarının polis haftasını kutlayarak ‘’ Avcılarımız için gece gündüz hizmet eden tüm emniyet birimlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER