SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

“SATAN MUTLU, ALAN MESUT”

“SATAN MUTLU, ALAN MESUT”
Bu haber 07 Şubat 2021 - 0:00 'de eklendi.

Çatalca belediye Başkanı Mesut Üner, göreve geldiği günden itibaren yapmış olduğu büyük projelerin hayata geçirilmesinin yanında, örnek davranışlarıyla da ilçe halkının sevgisini ve taktirini kazanmış durumda.

Günün her saati, gece gündüz demeden sokakta ilçe halkıyla iç içe olan ve makamında oturmayarak çalışmalarını sürdüren Başkan Üner, Yerel esnafını da unutmuyor. İlçe esnafının daima yanında olmaya ve her türlü desteği vermeye devam ederken, alışverişinide kendi elleriyle yerel esnaflardan yapmayı ihmal etmiyor.

“Makamlar geçici, hizmet kalıcı”

Makamlar gelir geçer, geriye görevde olduğunuz sürede yaptığınız hizmetler kalır bilinciyle hareket eden Başkan Üner, Bu kapsamda gece güvenlik görevlileriyle, gündüzleri ise hemşehrileriyle daima iç içe bir yönetim anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Üner, Çatalca’da tüm vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek, gelişmişliğin getireceği kalkınma ile işçinin, çiftçinin, esnafın, emekçilerin ve tüm ilçenin yüzünü güldürmek için çalışımlarını sürdürürken, haftasonunda ise ekonomimizin can damarlarından olan ilçe esnaflarını ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi ve kendi elleriyle alışverişini yaptı. Başkanın bu tavırı esnaflar tarafından büyük taktir toplarken, Başkan Üner ise, ilçe sakinlerine çağrıda bulunarak alışverişimizi yerel esnaflarımızdan yapalım ve bu zorlu pandemi sürecini hep birlikte atlatalım diyerek hafta sonu çalışmalarına devam etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER