SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜYECEKLER

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜYECEKLER
Bu haber 16 Ocak 2020 - 10:25 'de eklendi.

Sarıkamış Şehitleri, Sarıkamış Harekatı’nın 105. yılında Esenyurt Belediyesi’nin organize ettiği bir etkinlikle anılacak. 17 Ocak cuma günü gerçekleşecek etkinlik öncesinde, Esenyurt Sarıkamış Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nin önünden Esenyurt Kültür Merkezi’ne yürüyüş yapılacak. Yürüyüşe Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt da katılacak.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, 17 Ocak Cuma günü saat 19.30’da Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği bir etkinlikle Sarıkamış şehitlerini anacak. Etkinlikte, o günleri anlatan fotoğraf sergisi ve Sarıkamış Harekatı’ndaki gerçek görüntülerinden derlenen belgesel filmin gösterimi yapılacak.

Ömer Faruk Elmas’ın şehitler için özel olarak hazırladığı kum sanatı gösterisinin de yer alacağı etkinlik, Yemen, Sarıkamış ve Çanakkale anısına derlemeleriyle ülkemizde ve yurt dışında birçok konser veren ve aynı zamanda ‘Sarıkamış Destanı’ belgeselinin sanat yönetmeni olan ses sanatçısı Recep Ergül’ün, şehitler anısına vereceği konserle son bulacak.

ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜYECEKLER

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, vatandaşlarla birlikte Sarıkamış Harekatı’nda şehit düşenler için yürüyecek. Saat 18.30’da Sarıkamış Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nin önünden başlayacak olan yürüyüş, anma etkinliğinin gerçekleşeceği Esenyurt Kültür Merkezi’nde son bulacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER