SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ŞAMPİYONLAR İLÇESİ ÇATALCA

ŞAMPİYONLAR İLÇESİ ÇATALCA
Bu haber 06 Ekim 2021 - 11:05 'de eklendi.

Çatalca’ya kazandırdığı ve kazandırmaya devam ettiği vizyon projelerinin yanı sıra, projelerinin merkezine yarınların teminatı çocukları ve gençleri konumlandırmasıyla özellikle eğitim, kültür, sanat ve spor çalışmalarıyla ilçede gönüllerde taht kuran Başkan Mesut ÜNER’den her gün yeni müjde duyurusu geliyor.

 

TÜRKİYE MOTOCROSS ŞAMPİYONUDA ÇATALCA’DAN

Çatalca’da geçtiğimiz haftalarda İlyas Demiroğlu Güreş Salonu açılışını yapan, spor adası projesinin en önemli etaplarından biri olan kapalı spor salonunun temelini atan ve kapalı havuzun açılışı için gün sayan Başkan Mesut ÜNER, bu aralar spora yaptığı yatırımların sonucu gelen başarılı müjdeli haberlerin haklı gururunu ve sevincini yaşıyor. Sporun her dalında kuruluşunu gerçekleştirdiği Çatalca Belediyespor ile ilçenin adını tüm Türkiye ve Dünyaya duyurmaya kararlı olan Başkan Mesut ÜNER, Çatalca Hallaçlı Mahallesi gençlerinden Çatalca Belediyespor’lu Soner Metin’in Türkiye Süper Enduro Şampiyonasında Birinci olarak ilçeye şampiyonluk getirdiğini müjdeledi.

 

Gelen şampiyonluk müjdesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mesut ÜNER; ‘’SPORUN HER DALINDA ÇATALCA GENÇLERİMİZİN BAŞARILARINI MÜJDELEMEYE DEVAM EDİYORUZ. BİR MÜJDEDE MOTOCROSS SPORUNDAN. TÜRKİYE ŞAMPİYONU ÇATALCA’MIZDAN. Çatalca’mız Hallaçlı Mahallemiz gençlerinden Çatalca Belediyespor’lu sporcumuz Soner Metin kardeşimiz, Türkiye Süper Enduro Şampiyonasında Birinci olarak ilçemize şampiyonluk getirdi. Sporun her dalında yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz ve dünyanın dört bir yanında Çatalca’mızın ismini duyuracağız. Bu gurur senin Çatalca. HAYIRLI OLSUN.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER