SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ŞAMPİYON BÜYÜKÇEKMECE RECEP GÜNGÖR ANADOLU LİSESİ

ŞAMPİYON BÜYÜKÇEKMECE RECEP GÜNGÖR ANADOLU LİSESİ
Bu haber 31 Mayıs 2022 - 11:19 'de eklendi.

Büyükçekmece de düzenlenen geleneksel Liselerarası Basketbol turnuvasının Şampiyonu Recep Güngör Anadolu lisesi oldu…

Her yıl Büyükçekmece Gazanfer Bilge kapalı spor salonunda gerçekleşen ve 25 takımın katıldığı Liseler arası geleneksel Basketbol turnuvasının erkekler finalinde Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi Büyükçekmece ALKEV Özel Fen Lisesi Erkek Basketbol takımını mağlup ederek Büyükçekmece’nin yine en büyüğü oldu.

Bu başarıda büyük pay sahibi olan takım kaptanı ise Büyükçekmece DLN Mimarlık ortaklarından siyasetçi iş insanı Ahmet Küçük’ün oğlu Mehmet Furkan Küçük kupayı kazanmanın mutluluğunu yaşarken gözünü şimdi de İstanbul Şampiyonluğuna ardından da Türkiye şampiyonluğuna dikti. Aynı zamanda Büyükçekmece Basketbol takımında da oynayan kaptan Mehmet Furkan Küçük ve takım arkadaşları büyük bir hırs içinde çalışmalarını aralıksız sürdürerek elde ettikleri başarılarına bir yenisini daha eklemenin heyacanını yaşıyorlar.

“Tüm Kupaları Topladılar”

Büyükçekmece İlçe Basketbol Şampiyonasında finale kalan Erkek Basketbol takımımı çok heyecanlı geçen şampiyonluk maçında ilçe birincisi olurken, okul olarak sporun bütün dallarında da ilçe birinciliğini kimseye kaptırmıyorlar.

Bu sezon ve geçtiğimiz sezon kızlar voleybol ve basketbol şampiyonasında ilçe birinciliğini elde eden Recep Güngör Anadolu Lisesi erkek basketbol takımı her yıl turnuvada ilçe şampiyonluğunu yaşamanın haklı gururunu yaşıyorlar.

Sporda elde ettikleri başarılarla bütün dikkatleri üzerine çeken Recep Güngör Anadolu Lisesi erkek basketbol takımı bu sezon elde ettiği Büyükçekmece İlçe şampiyonluğuyla başarılarına bir yenisini daha eklerken, okul yönetiminin bundan sonraki süreçte spora verdiği desteği daha da arttıracağı öğrenildi. Aynı zamanda boks Hocası ve beden eğitim Hocası olan Nurcan Göksel yönetimindeki Recep Güngör Anadolu Lisesi erkek basketbol takımının şampiyonluğu bölgemizde ses getirirken, Bir çok kolej ve spor okulu arasında önemli bir  başarıya imza atan Recep Güngör Anadolu Lisesi gözünü şimdi de İstanbul İl Şampiyonluğuna ve Türkiye birinciliğine dikti. Öte yandan Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi okul yönetimi oyuncularını elde ettikleri başarıları  nedeniyle tebrik ettiği ve bundan sonrasında da Büyükçekmece ilçesini sporun her dalında okul olarak en iyi şekilde temsil etmeye çalışacakları bildirildi.

Oldukça zevkli geçen ve öğrencilerin coşkuyla izlediği turnuvada şampiyonluk kazanan takımlara kupaları, sporculara madalya ve belgeleri ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından verildi.

“Tarık Erdoğan’ın Gurur Kaynağı”

Bu arada Eğitim başta olmak üzere spora ve sporcuya olan desteğini her daim esirgemeyen DLN Mimarlık ortaklarından CHP İBB ve Büyükçekmece Belediye meclis Üyesi Mimar Tarık Erdoğan’ın da başarılarda büyük pay sahibi olan iş ortağı Ahmet Küçük’ün oğlu Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi Basketbol takım kaptanı yeğeni Mehmet Furkan Küçük’ün bu başarılarından büyük gurur duyduğu ve destekçisi olduğu öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER