SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SALİH ŞAHİN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI…

SALİH ŞAHİN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI…
Bu haber 08 Mart 2021 - 17:19 'de eklendi.

Dün aniden rahatsızlanarak hayatını kaybeden Büyükçekmece belediye başkanvekili, CHP İBB ve Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şahin’in babası Salih ŞAHİN (72) bugün son yolculuğuna uğurlandı. Merhum Şahin, için düzenlenen cenaze törenine çok sayıda Siyaset, Sanat, Spor, İş ve STK  temsilcilerinin yanısıra merhumun sevenleri ile dostları yoğun katılım gösterdi.

Şahin Ailesi’ni acı gününde yalnız bırakmadılar…

Şahin’in cenazesi bugün Büyükçekmece Kuba Camii’nde kalınan cenaze namazına müteakip Büyükçekmece yeni mezarlığı’nda toprağa verilirken, Merhum Şahin için düzenlenen cenaze törenine yoğun katılım oldu.

Siyasileri buluşturan cenaze törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile çok sayıda Siyaset, sanat, spor, iş ve STK  temsilcilerinin yanısıra merhumun sevenleri ile dostları yoğun katılım gösterdi.

“Hayatının dörtte üçünü hayır işlerine adadı”

Cenaze namazında konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, “Değerli büyüğümüz Salih amcayı 38 senedir tanırım. Hayatının dörtte üçünü hayır işlerine adadı. Onlarca camii ve okulda onun izi var. Acımız büyük. Allah mekanını cennet eylesin. Ailesi ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun” dedi.

İç SES Gazetesi olarak Merhuma Yüce Allah’tan Rahmet, ŞAHİN Ailesine, başsağlığı diliyoruz.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER