SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SAĞLIKÇILAR NESİM ÇEVİK’İN İFTARINDA BULUŞTU.

SAĞLIKÇILAR NESİM ÇEVİK’İN İFTARINDA BULUŞTU.
Bu haber 27 Mart 2024 - 11:28 'de eklendi.

Büyükçekmece siyaset ve iş dünyasının tanınmış hayırsever iş insanı Nesim Çevik, Büyükçekmece Mimarsan Devlet Hastanesi  personelini iftarda ağırladı.  Büyükçekmece Mimarsinan E-5 Üzerinde bulunan Gerdan Et Restoranında gerçekleşen iftar yemeğine Büyükçekmece ilçe kaymakamı Ali İkram Tuna, İlçe sağlık Müdürü Seçkin Özdemir, Büyükçekmece Mimarsinan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nuray Özgür Abravcı, Hastane eski başhekimi şimdiki Beylikdüzü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Mehmet Velibeyoğlu’nun yanısıra hastanede görev yapan doktor ve hastane yönetimi ile sağlık çalışanları katıldı.

“Fedakarca Ve Özverili”

Düzenlediği iftar programında katılımcıları kapıda karşılayarak tek tek ilgilenen Çevik, Birlik ve beraberlik duygularının paylaşıldığı iftar yemeğiyle ilgili kısa konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür ederek, fedakarlık içerisinde kutsal bir görev yapan sağlık çalışanlarını ağırlamaktan ve onlarla bir araya gelerek iftar yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çevik, Ayrıca sağlıkçıların, sağlık alanında yaptıkları çalışmalarla toplumun sağlığı ve esenliği için gece gündüz demeden fedakarca bu özverili çalışmaların değerinin bilinmesinin ve takdir edilmesinin önemine dikkat çekti.

Sağlıkçılar ise güzel bir iftar yemeğinde kendilerini ağırlayan siyasetçi iş insanı Nesim Çevik’e teşekkürlerini sunarak memnuniyetlerini ifade ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER