SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SAATLER 9’U 5 GEÇE ÇATALCA’DA HAYAT DURDU

SAATLER 9’U 5 GEÇE ÇATALCA’DA HAYAT DURDU
Bu haber 11 Kasım 2019 - 11:05 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Çelenk Töreni’ne katıldı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. yıl dönümü nedeniyle Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni düzenlendi. Törende Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Garnizon Komutanı Albay Gökhan Mayil, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve tüm kurum ve kuruluşların temsilcileri tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı. Saat 9’u 5 geçe Atamızın anısına 2 dakikalık siren sesi ile saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla program sona erdi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde Gerçekleştirildi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Töreni Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen program ile devam etti.  2 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşma Çatalca Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Sosyal Bilimler Öğretmeni Canan Şimşek tarafından yapıldı.

Atatürk’ün son günlerini anlatan videonun izlenmesi ardından program; Mehmet Akif Ersoy öğrencilerinin hazırladığı şiirler, ‘Atatürk’ten Mektup’ isimli oratoryo gösterisi, ‘Atatürk Kimdir’ adlı video gösterimi, ‘Atatürk ve Çoban Mustafa’ adlı tiyatro oyunu ve yine okul öğrencilerinden oluşan koronun seslendirdiği şarkılarla devam etti.

Program; ilçede düzenlenen ‘Atatürk’ konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Çatalca Kaymakamı İnci Sezer, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve ilçe protokolü tarafından ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

   

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER