SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SAAT 19.23… MUHTEŞEM ÇATALCA’DA 96 METRE TÜRK BAYRAĞI İLE MUHTEŞEM YÜRÜYÜŞ

SAAT 19.23… MUHTEŞEM ÇATALCA’DA 96 METRE TÜRK BAYRAĞI İLE MUHTEŞEM YÜRÜYÜŞ
Bu haber 30 Ekim 2019 - 11:46 'de eklendi.

Çatalca’da Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlamaları 96 metre Şanlı Türk Bayrağı eşliğinde yediden yetmişe binlerce vatandaşın Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayına coşkulu katılımıyla gerçekleşti.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve binlerce şehidimizin kurtuluş destanı yazarak bizlere armağan ettiği Cumhuriyetimizin yıl dönümünün büyük bir coşku ve muhteşem bir bayram tadında yaşanmasını sağladı. Günlerdir düzenlenen kutlamalar bugün gerçekleşen Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı ile son buldu.

Cumhuriyetimizin ilan edildiği 1923 tarihine istinaden 19.23’te Nazım Özbay Kültür Merkezi önünden Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ve Belediye Başkanı Mesut Üner’in katılımıyla başlayan yürüyüşte çocuklar, gençler, kadın, erkek binlerce vatandaşımız ellerinde bayraklar, meşaleler ve “Ne Mutlu Türküm Diyene” sözleri eşliğinde yürüdü.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner; Muhteşemsin Çatalcam

 Cumhuriyet Meydanı’nda son bulan yürüyüş sonrası Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından meydanda düzenlenen konser alanına geçti. Sahneden Çatalcalılara seslenen Başkan Mesut Üner sözlerinde, “Çok güzel bir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutluyoruz. Dün akşam Cumhuriyet Resepsiyonumuzda tüm parti başkanlarımızla, bugün resmi törende öğrencilerimizle, okullarımızla, bu akşamda Cumhuriyet Yürüyüşümüz ve Fener Alayımızda  tüm Çatalca ile hep birlikte ve sonrasında sanatçımız Gökçe konserini de dinleyerek muhteşem Çatalca’da muhteşem bir bayram kutluyoruz. Çatalcam Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun”ifadelerine yer verdi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER