SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ROMANLARDAN BAŞKAN MESUT ÜNER’E SEVGİ SELİ

ROMANLARDAN BAŞKAN MESUT ÜNER’E SEVGİ SELİ
Bu haber 27 Şubat 2024 - 10:55 'de eklendi.

Çatalca ilçesinde yaşayan roman halkı  geçtiğimiz akşam ‘’Roman Gecesi’’ programı organize etti. Katılımın oldukça yoğun olduğu gecede, Başkan Mesut Üner’e gösterilen yoğun sevgi, ilgi ve alaka görülmeye değerdi. Başkanı  Mesut Üner’e Çatalca’da yaşayan roman halkının gösterdiği bu samimi ilgi ve alaka geceye damgasını vurdu.

Salona girdiğinde ayakta alkışlanıp karşılanan Başkan Mesut Üner, salondaki masaları tek tek dolaşıp, ilçe halkıyla selamlaştı. Gecenin ilk bölümünde Başkan Mesut Üner’in konuşması ve projelerinin sunumu salondaki katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. Özellikle roman vatandaşların yoğun yaşadığı Manisa Bayırı Mevkii kentsel dönüşüm çalışmaları sunumu, salonda en büyük alkışı alan sunumum oldu. Başkan Mesut Üner’in konuşması ve proje sunumu sonrası gerçekleşen ‘’Emre Övek’’ ve ‘’Hüzün’’ konserleri sahnesi salondaki coşkuyu doruklara ulaştırdı.  BaşkanMesut Üner’in Roman Gecesi’ndeki halkımızla iç içe eğlencesi, adeta ilçedeki birlik ve beraberliğimizin göstergesi oldu.

Neşeli ve eğlenceli geçen gecenin sonunda açıklamalar yapan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca ilçemizin renkleri ve neşe kaynağı Roman kardeşlerimizin gecelerine katılmaktan büyük mutluluk duydum. Bizlere gösterdikleri samimi ilgi ve alaka ilçemize hizmet yolunda güç verdi. Birlik ve beraberliğimiz daim, günümüz kutlu ve hayırlara vesile olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER