SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

RECEP EROL’UN OFİSİNE ZİYARETÇİ AKINI DEVAM EDİYOR…

RECEP EROL’UN OFİSİNE ZİYARETÇİ AKINI DEVAM EDİYOR…
Bu haber 22 Eylül 2020 - 11:59 'de eklendi.

Büyükçekmece ve bölgemiz siyaset, STK temsilcilerinin önde gelen isimlerinden SMMM Recep Erol’un, ilçe merkezinde yeni taşındığı ofisine hayırlı olsuna gelen ziyaretçi akını hız kesmeden sürüyor.

Taşındığı ilk günden itibaren toplumun her kesiminden gelen ziyaretçilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Erol’u, bugünde BNG Kardeşler İnşaat yönetim kurulu başkanı Mustafa Alkan ve Ersin Bingöl, ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

“Seni Başkan yapacağız”

Erol’un İlçe merkezindeki ofisinde gerçekleşen ziyarette Ak Partiden her dönem Belediye Başkan aday adayı olan fakat bir türlü adaylığı gerçekleşmeyen Recep Erol’un, aday olduğu taktirde toplumun her kesiminden oy alacağını belirten Mustafa Alkan, Bizim her zaman Recep başkanımıza desteğimiz ve güvenimiz sonsuzdur. İnşallah bir gün Recep Erol, başkanımızı Büyükçekmece belediye başkanı koltuğunda göreceğiz. Toplumun her kesimi bunu istiyor buna artık kimse engel olamayacaktır dedi.

Şirket olarak yaptıkları faaliyetlerden de bilgiler paylaşan Alkan ve Bingöl, Kentsel dönüşüm kapsamında Erzurum ve Elazığ da yüzlerce daire yaptıklarını ve bunun yanında İstanbul Tuzla ve Kartal ilçelerinde de bu kapsamda iş yaptıklarını belirttiler. BNG İnşaat yönetim kurulu başkanı Alkan ve Bingöl’ün ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Erol ise teşekkür ederek misafirlerini ilçe merkezinde öğlen yemeğinde ağırladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER