SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

RECEP EROL’DAN YENİ MÜDÜRLERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

RECEP EROL’DAN YENİ MÜDÜRLERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
Bu haber 15 Eylül 2022 - 10:05 'de eklendi.

Büyükçekmece ilçe ve bölge STK Temsilcileri ile Siyasetçilerinin önde gelen isimlerinden SMMM Recep Erol, Büyükçekmece ilçede görevlerine yeni başlayan kurum müdürlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti.

Erol’a Ziyarette, önceki dönem birlikte görev yaptığı ve grup başkanvekili olduğu eski Büyükçekmece belediye meclis üyelerinden Mustafa Uçar, Musa Kaynar ve Bedir Gürses’te eşlik ettiler.

“Herkesin yardımına koşuyor”

Erol ve beraberindekiler ilk önce Büyükçekmece İlçe yeni Nüfus Müdiresi olarak göreve başlayan Aylin Sevtap Ünal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarı dilediler. Sonrasında ise Büyükçekmece yeni tapu müdürü İsmail Uzun ile yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolaysıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’u ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.

Erol ve beraberindekilerin bu ziyaretinden mutlu olduklarını ifade eden kurum müdürlerine ise Erol, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Büyükçekmece’de sadece seçim döneminde değil, sürekli vatandaşın içerisinde ve her sıkıntısında vatandaşın yanında yer alan, onların sorunlarına çözüm arayan Erol’un bu tavrı ilçe sakinleri tarafından taktir ediliyor olması ise dikkatlerden kaçmıyor…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER