SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

RECEP EROL’DAN GENÇLERE “ANITKABİR” SÖZÜ

RECEP EROL’DAN GENÇLERE “ANITKABİR” SÖZÜ
Bu haber 02 Mart 2024 - 13:29 'de eklendi.
AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol Mimaroba gençleri ile bir araya geldi. Gençlerin taleplerini dinleyen Erol, “Gençler bizim için çok önemli. Onlar için bir çok projeyi hayata geçireceğiz. Belediyeyi kazandığımız zaman söz veriyorum ilk gezimizi Anıtkabir’e ypaacağız” dedi.

Büyükçekmece’de seçim çalışmalarına tam gaz devam eden Recep Erol, Mimarobalı gençlerle buluştu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Erol, Büyükçekmece’ye kazandıracakları projeleri anlattı.

GENÇLER İÇİN BİR ÇOK PROJE VAR

Büyükçekmece’de çok fazla eksik olduğunu belirten Erol, ‘Kütüphaneler, Halk Evleri ve Bilgi Evleri açacağız. Kültür Merkezi’nde kütüphane var ama kapalı. İş yapmıyor diye kapatmışlar heralde. Kapalı yüzme havuzları, spor salonlarını Büyükçekmece’de gençlerimizle buluşturacağız. Büyükçekmece’nin her mahallesinde gençlik merkezleri planladık. Gençlerin ilgi alanlarına göre orada atölyeler olacak. Çocuklarımız buralara giderek eğitim alacak. Bunlar bugüne kadar hiç düşünülmemiş. Büyükçekmece’miz kültür merkezi, dershane ve eğitim kurumları noktasında çok zayıf kalmış. Biz bunların hepsini onaracağız. Gençlerimiz için yine kapalı spor merkezlerimiz yok. Hepsini inşa edeceğiz” dedi.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Büyükçekmeceli gençlerin taleplerini dinleyen Erol, özel günlerde Anıtkabir’e, Çanakkale’ye belediyenin otobüsleriyle gençleri götüreceklerini belirtti. Erol, “10 Kasım’da Anıtkabir’e AK Partili belediyeyle gittim. Yaklaşık 800 tane kadar öğrenciyi götürmüşlerdi. Bizde Büyükçekmece’de gençlerimizi 10 Kasım’da, 23 Nisan’da, 29 Ekim’de Anıtkabir’e götüreceğiz. 18 Mart’ta Çanakkale’ye gideceğiz” ifadelerini kullandı.

BÜYÜKÇEKMECE SPOR İLÇESİ OLACAK

Büyükçekmece’nin en büyük sorunlarından biri kapalı yüzme havuzu diyen Erol, “Maalesef ki yıllardır 24 mahallesi olan Büyükçekmece’ye bir tane yüzme havuzu yapmamışlar. Gençlerimiz hep başka ilçelere gidiyor. Benim Büyükçekmeceli kardeşim neden başka yere gitsin? Sizler için güzel bir kapalı yüzme havuzu yapacağız. Sadece bununlada yetinmeyeceğiz. Futbolun dışında basketbol, voleybol, su sporları yapmak isteyen gençlerimiz var. Bunlarlada ilgili projelerimiz hazır. Göreve geldiğimizde 1 Nisan’dan itibaren tek tek bu projeleri Büyükçekmece’de hayata geçireceğiz” diye konuştu.

BÜYÜKÇEKMECE’DE GENÇLERE ÖNEM VERİLMEDİ

Gençlik bizim gençliğimiz onları x,y,z diye sınıflara ayırmıyoruz diyen Erol, “Büyükçekmece’de gençlere hiç önem verilmedi. Gençlerle ilgili hiç yatırım yapılmadığını görüyoruz. Gençlik merkezleri, kapalı spor salonları yoksa yatırım yapılmamıştır. Ben bunları söylediğimiz zaman rakiplerim arkadan voleybol, basketbol takımını gösteriyor. Ben bunları kastetmiyorum. Gençlerin oyun oynaya bileceği kapalı spor salonumuz, voleybol salonumuz, basketbol salonumuz var mı? Ben onları anlatıyorum ama yaşı itibariyle benden daha yaşlılar o yüzden anlamada biraz güçlük çekiyorlar. Ben gençlerin kullanacağı alanlardan bahsediyorum. İnternetleri, ikramları ücretsiz kullanabileceği, kütüphanesinden, oyun salonlarına, gençlik merkezlerinden, kapalı yüzme havuzlarından bahsediyorum. Gençlerimiz için bunların hepsini hayata geçireceğiz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER