SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

RECEP EROL’DAN GELENEKSEL BAYRAM ZİYARETLERİ…

RECEP EROL’DAN GELENEKSEL BAYRAM ZİYARETLERİ…
Bu haber 24 Mayıs 2020 - 20:57 'de eklendi.

Büyükçekmece’nin önde gelen Siyaset ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerinden Mali Müşavir Recep Erol, geleneksel bayram ziyaretlerini bu bayramda da devam ettirdi. İlçedeki mahalleleri tek, tek ziyaret eden Erol, sokağa çıkamayan vatandaşların bayramlarını kutladı ve hijyen seti hediye etti.

“Vefa duygumuzu kaybedersek yolumuzu şaşırırız”

Bu Ramazan Bayramı, (COVID-19) Coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ilan edilen sokağa çıkma yasağının gölgesinde kutlanan Ramazan Bayramı, bayram ziyaretlerine engel olsa da Recep Erol, Mali Müşavirlerin bu yasak kapsamının dışında yer aldıklarından dolayı geleneksel bayram ziyaretini sürdürdü.

Bayram süresince bu ziyaretlerine  devam edeceğini belirten Erol, Biz böyle öğrendik Büyüklerin hayır duasını almasının kıymetini bilerek büyüdük. Bizden sonraki nesillerde bunu böyle bilsin, böyle yaşasın istiyor bunun için gayret gösteriyorum. Çünkü vefa duygumuzu kaybedersek yolumuzu şaşırırız. Bu sebepten Ramazan Bayramı’nı vatandaşlarımızın yanında geçirmek istedik. 24 mahallemizin hepsiyle bir araya gelemesek de bayramın birinci gününde Celaliye, Kamiloba, Güzelce, Kumburgaz ve Mimarsinan mahallelerimizin sakinleri ile görüşüp bu mübarek günde bayramlaştık. Bayram boyunca diğer mahallelerimizde de bu ziyaretlerimizi devam ettireceğiz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin bir kez daha mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor; bu bayramın ülkemize ve dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı. Erol’a bu ziyaretlerin de Ak Parti Büyükçekmece Belediye Meclis üyesi Ahmet Küçük’te eşlik ediyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER