SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

RECEP EROL:ÇİFTÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

RECEP EROL:ÇİFTÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ
Bu haber 11 Mart 2024 - 10:21 'de eklendi.

 Ak Parti Büyükçekmece belediye başkanı adayı Recep Erol seçim çalışmaları’na yoğun bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun ardından önceki günde Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Büyükçekmece’de seçim çalışmaları kapsamında Ak Partinin  Büyükçekmece belediye başkan adayı Recep Erol’a destek amaçlı programa katıldı.

“Amacımız gösteriş yapmak değil”

Çiftçiler buluşmasında konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Bizler bakanlık olarak her ilçede üretim ile ilgili ne yapabiliriz bunlar üzerinde çalışıyoruz. Büyükçekmece’de de fidesinden, tohumuna kadar bir çok dağıtılan materyal var. Bunların hepsi sizin daha çok üretim yapabilmeniz için. Bunların hiç birini yapmadan sizlerin yanındaymış gibi görünenleri şöyle bir itmenizi istiyorum. Bizim amacımız gösteriş yapmak değil. Bizim karnemiz sene sonunda ne kadar üretim yapmamızdır. Bunu da sizler olmadan biz başaramayız. Büyükçekmece’de kovanı olan arıcılara, 80 işletmeye 10 tane kovan ve balmumu dağıtımı yapacaklar. Gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda inovatif tohumlar var. Onlarıda çiftçilerimize dağıtacağız. Çiftçimizin her zaman destek vereceğiz” diye konuştu.

ATA’DAN BERİ BÜYÜKÇEKMECE’DE ÇİFTÇİLİK VE BALIKÇILIK YAPILIYOR

Uzun yıllardır Ziraat Odası Başkanlığı yapan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Recep Erol, çiftçiler buluşmasında önemli mesajlar verdi. Erol, “Büyükçekmece’de çiftçilik, balıkçılık Ata’dan beri yapmaya çalıştığımız istikrarımız ve Büyükçekmece’nin vazgeçilmezi. Yıllarca beraber çalıştık, yıllarca birlikteydik. Hala beraberiz, hala birlikteyiz, sorunları biliyoruz, çözümleri biliyoruz. Ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Halen kapalı pazarlarımız yoksa, kapalı otoparklarımız yoksa, sosyal alanlarımız eksikse bunları biliyoruz. Çiftçilerimizin, ürünlerini satacağı, köylü pazarları yoksa bunları biliyoruz. Ne yapacağımızı da biliyoruz onun içinde buradayız. Şimdi diyecekler: Hükümet desteğini arkasına almışlar. Yine bizi devirmek için uğraşıyorlar. Hiç kusura bakmasınlar. Büyükçekmece’de çiftçilerle ilgili bir sorun varsa konuşulması gereken bir konu varsa sorunlarınızı çözmek için Tarım Bakanımız burada. Yine ticaretle ile ilgili sorunları çözmek için Ticaret Bakanımız burada olacak” ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER