SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

RECEP EROL, RECEP HOCAYI UNUTMADI…

RECEP EROL, RECEP HOCAYI UNUTMADI…
Bu haber 25 Kasım 2022 - 10:29 'de eklendi.

Büyükçekmece ilçe ve bölge STK Temsilcileri ile Siyasetçilerinin önde gelen isimlerinden SMMM Recep Erol, yakın zamanda kaybettiğimiz Büyükçekmece’nin değerlerinden Kepirtepe Köy Enstitüsü mezunu emekli öğretmen Recep Karamaz Hoca’yı Öğretmenler gününde unutmadı.

Recep Hoca’nın sağlığında her 24 Kasım’da geleneksel hale getirdiği ziyaretini bu 24 Kasım’da da sürdüren Erol, Recep Hoca’nın sahibi olduğu ve Kızı Nurcihan Karamaz’ın işlettiği işyerinde ziyaret ederek daha önceki öğretmenler günü ziyareti sırasında merhum Recep hocayla beraber olduğu fotoğrafı çerçeveletip hediye etti. Ziyarete fotoğrafta bulunan komşu esnaflarda eşlik etti.

Erol, aynı zamanda ilkokul öğretmeni olan merhum Recep Karamaz hocanın bulunduğu fotoğrafı çerçeveletip bu anlamlı günde Kızı Nurcihan hanıma hediye etmesinin yanında birde seni unutmadık, unutmayacağız Recep hocam yazılı afişleri ilçenin en işlek caddesine astırarak ilkokul öğretmenine vefasını gösterirken, Erol’un bu vefasını gören ilçe esnafları ve sakinleri ise vefanın sadece İstanbul’da bir semt ismi olmadığını gösteren Recep Erol’u taktir ettiler.

Erol ve beraberindekilerinin bu ziyaretinden çok mutlu olduğunu ve duygulandığını ifade eden merhum Recep Hoca’nın Kızı Nurcihan Karamaz ise Erol ve beraberindeki komşu esnaflara teşekkür etti.

“Çok kutsal görev”

Ziyareti gazetemize değerlendiren Recep Erol ise konuşmasında öğretmenlerin yaptığı görevin kutsallığına vurgu yaparak “Toplumun refahını yükselten ve onları daha başarılı, daha huzurlu kılacak unsur olmazsa olmaz eğitimdir. İnsanlığa faydalı bireylerin yetişmesine vesile olan, insanları hedeflerine ulaştıran, bilgi ve yeteneklerle donatan ve hayatımıza doğrudan etki eden bu süreci yönetecek ve tarihten bugüne medeniyetimizin getirdiği ortak kültürleri, bilgi ve birikimleri yarınlara taşıyacak olan en önemli aktörler de öğretmenlerimizdir. Görevlilerini layıkıyla yerine getiren tüm eğitim camiamızın bu özel günlerini en içten dileklerimle yürekten kutluyor, bu vesileyle başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, Tekrardan Recep Hocamıza Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim, mekanı cennet olsun” dedi.

Büyükçekmece’de sadece seçim dönemlerinde değil sürekli vatandaşın içerisinde ve her sıkıntısında vatandaşın yanında yer alan Erol’un bu gibi tavırları ilçe sakinleri tarafından taktir ediliyor olması ise dikkatlerden kaçmıyor…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER