SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

RECEP EROL KADINLARLA BULUŞTU

RECEP EROL KADINLARLA BULUŞTU
Bu haber 08 Mart 2024 - 12:35 'de eklendi.
Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolasıyla Büyükçekmeceli kadınlarla bir araya geldi. Mimarsinan Orkide Düğün Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe yüzlerce kadın katıldı. Büyükçekmece’nin her mahallesinden gelen kadınlar, kadınlar gününü doyasıya eğlenerek geçirirken, Erol, ise kadınlara Büyükçekmece için hazırladığı projelerinin sunumunu yaptı.
 KAPALI PAZAR YERLERİ YAPACAĞIZ 
 Etkinlikte Büyükçekmece’ye kazandıracağı projeleri anlatan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, destek için gelen kadınlara teşekkür etti. 1 Nisan sabahında yeni bir Büyükçekmece için uyanacağız diyen Erol, “Büyükçekmece’de bir çok eksik var. Kadınların alışveriş yaptığı kapalı pazarlardan tutun, kadınların spor yapacağı spor alanlarına kadar bir çok noktada eksikler var. Bu eksikleri biliyoruz. Eksikleri tek tek gidereceğiz. Sizin yağmurda, karda alışveriş yaptığınız Büyükçekmece’nin 24 mahallesinde de eksikliğini hissettiğimiz ve şu an sadece Büyükçekmece’de üç tane bulunan kapalı pazar yerlerini sizler için yeniden dizayn ediyoruz. Yeniden yapıyoruz. Kapalı otoparklarıyla, sosyal tesisleriyle, kadınların spor yapacağı alanları Büyükçekmece’ye kazandıracağız.” ifadesini kullandı.
“ 24 MAHALLENİN TAMAMINA KREŞ PLANLADIK”
 Okullarla ilgili Büyükçekmece’de eksiklerin olduğunun altını çizen Erol, “Tepecik, Muratçeşme ve Türkoba’da özellikle eksikliğini hissettiğimiz okullarla ilgili mutlak suretle çocuklarımızı ikili eğitimden kurtaracağız. Sınıf mevcutları çok fazla. Sizler için yeni okullar yapacağız. Çocuklarımızı geleceğe hazırlarken mutlaka belediyeden, belediyenin kütüphanesinden, kültür merkezinden faydalanmasını da sağlayacağız. Çocuklar üniversiteye hazırlanırken belediyeden ücretsiz dersane hizmeti almasını sağlayacağız. 24 mahallemizin tamamına kreş planladık. Bizler annelerin çalıştığını, babaların çalıştığını biliyoruz. Kreş ücretlerinin çok yüksek olduğunu biliyoruz. Büyükçekmece Belediyesi olarak 24 mahalleye sizlerin çocukları için kreşler yapacağız. Bunların çalışma saatlerini de sizler belirleyeceksiniz. Kreşler siz işe gitmeden önce açılacak. Siz işten çıktıktan sonra çocuklarınızı kreşten alacaksınız. Biz biliyoruz ki Tepecik’te lisemiz yok. Türkoba’da lisemiz yok. Sizler için Anadolu, teknik ve meslek liselerini çocuklarımız için oluşturacağız. Büyükçekmece’de yaşayan gençlerimiz içinde devlet üniversitesini sizler için getireceğiz” diye konuştu.
“ YÖRE EVLERİNİ YENİDEN YAPIYORUZ”
 Yapacağımız çok fazla şey var diyen Erol, “Eğitimden sağlığa, sağlıktan kültüre, bir çok alanda eksikler var onları tespit ettik ve 1 Nisan’dan sonra yapacağız. Sağlıkla ilgili eksik varsa işi bakanlığa bırakmadan o tesisleri biz kazandıracağız. Eksik sizin eksiğinizse bizlerde çözmekle mükellefiz. Yapmamız gereken yine sizler için park, Millet Bahçesi. Baktığımız zaman Kervansaray’da tuvaleti dahi olmayan yöre evleri var. Ayrı bir konsepte yöre evlerini tekrardan yapıyoruz ve aynı kişilerin işletmesine müsade ediyoruz. Aynı yerde Millet Bahçesi içerisinde kültür merkezi ve mutlaka kütüphanemizi oluşturacağız. Gençlerimiz okuldan sonra artık başka ilçenin kütüphanelerine gitmeyecek. Gölün etrafını yürüyüş yolu ve bisiklet yolu yapacağız. Orada aynı zamanda bir sosyal tesisi Büyükçekmecemize kazandıracağız” şeklinde konuştu.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER