SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

RECEP EROL: ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN HAZIRIZ KARARLIYIZ

RECEP EROL: ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN HAZIRIZ KARARLIYIZ
Bu haber 17 Şubat 2024 - 13:50 'de eklendi.

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Kirvem AK Parti projesi kapsamında düzenlenen törende  vatandaşlara seslendi. Erol, “Çocuklarımızın geleceği için hazırız kararlıyız.” dedi.

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı’nın organize ettiği Kirvem AK Parti törenine katıldı. Törende konuşan Recep Erol, Büyükçekmece’de çocuklar için önemli çalışmalar yapacaklarını söyledi. Erol, “Yavrularımız için her bir mahallemize kreş yapacağız. Çocuklarımız için sabahçı, öğlenci değil tekli eğitim sistemine geçeceğiz. Yavrularımızın kalabalık değil 20 kişilik sınıflarda eğitim alabileceği okullar inşa edeceğiz. Çocuklarımızın sınavlara hazırlanırken ücretsiz kurslardan faydalanmasını sağlayacağız çocuklarımızın geleceği için hazırız kararlıyız ” diye konuştu.


BÜYÜKÇEKMECE’DE ÇOCUKLARIMIZ DA MUTLU OLUCAK
Büyükçekmece’nin birçok konuda eksik kaldığını anlatan Recep Erol, “Kütüphaneler, HalkEvleri ve Bilgi Evleri açacağız. Çocuklarımız buralara giderek eğitim alacak. Bunlar bugüne kadar hiç düşünülmemiş. Büyükçekmece’miz kültür merkezi, dershane ve eğitim kurumları noktasında çok zayıf kalmış. Biz bunların hepsini onaracağız. Gençlerimiz için yine kapalı spor merkezlerimiz yok. Ama bunlar bizim olmazsa olmazımız. Hepsini inşa edeceğiz. Mutluluğun şehri dediğimiz Büyükçekmece’de çocuklarımız da mutlu olacak. Mutluluk sadece tabelalarda yazmayacak, gerçekte de olacak. Bugün burada bu güzel yavrularımızın sünnetine tanıklık ettik yarın da umarım düğünlerine tanıklık edeceğiz” dedi. Bugün burada olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandıktan sonra çocuklara hediyeler veren Recep Erol yoğun ilgiyle karışılandı ve fotoğraf isteklerini geri çevirmedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER