SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

RECEP EROL CEMAL ENGİNYURT’U AĞIRLADI…

RECEP EROL CEMAL ENGİNYURT’U AĞIRLADI…
Bu haber 05 Ekim 2021 - 11:05 'de eklendi.

Büyükçekmece siyaset ve STK temsilcilerinin önde gelen isimlerinden SMMM Recep Erol TBMM renkli isimlerinden Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’u Büyükçekmece’de ağırladı.

MHP’den ayrılarak Demokrat Parti’ye geçen TBMM’nin sivri dilli Milltvekillerinden Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Büyükçekmece’de Recep Erol’un misafiri oldu. Önceki gün akşam yemeğinde Enginyurt’u ağırlayan Erol, Sn. Vekilimizle bizim dostluğumuz çok eskiye dayanır. Sağolsun bölgemize geldiğinde bize uğramadan, halimizi hatırımızı sormadan etmez. Bu akşamda bu manada bir arada olduğumuz için çok mutlu olduk kendisine teşekkür ediyorum dedi.

Ülke ve bölge gündemine dair sohbet ortamında gerçekleşen yemeğe , Büyükçekmece Tarım Kredi Kooperatif başkanı Mesut Yılmaz ve  yönetim kurulu üyesi Sinan Yavuz’da eşlik ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER