SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

RECEP EROL: “BÜYÜKÇEKMECE’Yİ BÜYÜKÇEKMECELİLERLE YÖNETECEĞİZ”

RECEP EROL: “BÜYÜKÇEKMECE’Yİ BÜYÜKÇEKMECELİLERLE YÖNETECEĞİZ”
Bu haber 13 Mart 2024 - 17:00 'de eklendi.

Ak Parti Büyükçekmece belediye başkan adayı Recep Erol, bölgede görev yapan basın mensuplarını iftarda ağırladı. Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Murat Çelik ve MHP Büyükçekmece ilçe başkanı Nesri Hacı’nın da katıldığı İftarda projelerini basınla paylaşan Erol, Eğitimden sağlığa, kültürden sosyalliğe kadar birçok alanda projelerinin olduğunu ve 24 mahalleye eşit hizmet götüreceklerini belirterek, Büyükçekmece’yi Büyükçekmecelilerle yöneteceğiz diye konuştu.

“Asıl Anket 31 Mart’ta”

Büyükçekmece’de İlçenin seçkin mekanlarından Biget restorantta gerçekleştirilen iftarda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Erol, Sorulan bir soru üzerine anket yaptırdıklarını ve seçimi kazanacaklarını iddia ederek, asıl anketin ise 31 Mart’ta Büyükçekmece halkı tarafından yapılacak olan ankettir dedi.

Rakibi CHP adayı mevcut belediye başkanı Akgün’e göndermelerde bulunan Erol, Her seçim döneminde kalın kitapçıklarda hazırlanan projelerin sadece sayfa yerleri değiştirilerek yeniden karşımıza çıkmasına artık alıştık, zaten mevcut belediye yönetiminin bunca yıldır hiç bir proje hayata geçiremediklerinin vatandaşlarımızda farkındalar dolayısıyla yeniden aynı vaatlerin verilmesine de kimse inanmıyor.

“Büyükçekmece Bizim Evimiz”

Kimseyle polemiğe girmek istemediklerine vurgu yapan Erol, Biz bugün eksikleri konuşmaktan ziyade Kendi yapacaklarımızı anlatacağız. Eğitimden sağlığa, kültürden sosyalliğe kadar çok fazla projemiz var. 30 yıldır ihmal edilmiş mahallelerimiz var. Onlara daha fazla hizmet etmemiz gerekiyor dedi.

Konuşmasında mevcut yönetimi eleştiren Erol, “Geçtiğimiz günlerde çarşıda yürürken baktım, çamur deryasından yürünmüyor. 6 aydır yapıyoruz deniliyor. Bir sokağın çalışması 6 ayda bitirilmiyorsa bu mevcut yönetimin beceriksizliğidir.” dedi. Erol, “Büyükçekmece daha güzel anılsın istiyoruz. Buranın daha iyi bir hizmete ihtiyacı var. 30 yıldır yapılamayan bu hizmetleri 1 Nisan itibariyle AK Parti belediyeciliği ile bizler yapacağız. Çünkü Büyükçekmece’nin gelişim ve dönüşümü daha fazla zaman kaybetmeden tamamlanması gerekiyor. 1 Nisan itibari ile bunu biz sağlayacağız” Dedi.

“Kazanan Büyükçekmece Olacak”

İftara katılan Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Murat Çelik ve MHP Büyükçekmece ilçe başkanı Nesri Hacı’da yaptıkları konuşmalarında, Büyükçekmece’ye yıllardır yapılmayan hizmetleri getirmeyi amaçladıklarını vurgularken.  Çelik, seçime son 19 gün kaldığını belirterek, “Bizler bu seçimi kazanmak için yola çıktık. İnşallah 30 yıldır yapılmayan hizmetleri Recep Erol başkanımız sayesinde Büyükçekmece’ye getirmeye başlayacağız. Kazanan Büyükçekmece olacak, kazanan hepimiz olacağız.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER