SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

RECEP EROL BÜYÜKÇEKMECE’Lİ GENÇLERLE ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİ

RECEP EROL BÜYÜKÇEKMECE’Lİ GENÇLERLE ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİ
Bu haber 22 Mart 2024 - 10:56 'de eklendi.

Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Büyükçekmeceli gençler ve öğrencilerle  birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. 

Büyükçekmeceli gençler bu önemli ziyaret imkanını kendilerine sağlayan Recep Erol’ çok teşekkür ederek, Ata’mıza olan sonsuza kadar sürecek bağlılıklarını ifade ettiler.

Anıtkabir ziyaretiyle ilçedeki yarınların teminatı olan gençlerin Anıtkabir’e gitmesini  sağlayan Recep Erol ;Büyükçekmece’mizin gençleriyle birlikte Anıtkabir’de Atamızın huzurundaydık. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi istirahatgahında, saygı ve minnetle andık. Bu anlamlı ziyaret, geleceğimizin teminatı gençlerimizle birlikte Atamızın izinde yürüme kararlılığımızı güçlendirdi dedi.

Recep Erol ve gençler Anıtkabir ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’ni ziyaret etti.Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde bir açıklama yapan EROL: Bu değerli ziyaret, gençlerimize bilginin önemini ve okumanın gücünü hatırlatırken kütüphanede geçirdiğimiz zaman, gençlerimizin ufuklarını genişletme ve ülkemizin kültürel mirasına olan saygılarını derinleştirme fırsatı sundu. Aldığımız ilhamla bizler de ilçemize yeni ve modern kütüphaneler kazandırmak için gerekli olan tüm çalışmaları gerçekleştireceğiz. dedi

Ankara ziyaretlerinin ardından gençlerle birlikte iftar yapan Recep EROL: Büyükçekmece’mizden başlayıp, Demokrasi Müzesi, Anıtkabir ve Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’ne uzanan bir yolculuk yaparak son durağımızda günümüzü güzel bir iftarla taçlandırdık. Gençlerimizle birlikte, onların merak ve öğrenme arzusunu pekiştirecek etkinlikleri önümüzdeki süreçte de sürdürmeye kararlıyız.dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER