SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

PROF. ACAR BALTAŞ’TAN BAŞKAN AKGÜN’E ZİYARET

PROF. ACAR BALTAŞ’TAN BAŞKAN AKGÜN’E ZİYARET
Bu haber 28 Kasım 2019 - 10:15 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Psikolog – Yazar Prof. Acar Baltaş’ı makamında ağırladı.Akgün, Prof. Baltaş’ın, Türkiye’de geniş kitlelere, psikolojinin insan ihtiyaçları ve iş hayatının sorunları konusunda çözüm yolları gösteren öncü bir akademisyen olduğunu belirterek kendisini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Kitaplarını hediye etti

Bugüne değin yayımlanmış 16 kitabıyla 600 binin üzerinde bir satış başarısı yakalayan, Türkiye’nin en çok okunan yazarlarından biri Psikolog – Yazar Prof. Dr. Acar Baltaş, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü ziyaret etti. Başkan Akgün’ü Mart 2019 yerel seçimlerinde elde ettiği başarıdan ötürü kutlayan Baltaş, yeni dönemde de başarı dileklerinde bulundu. Acar Baltaş, Türk Kültürü’nde Yönetmek” ve “Liderlik” isimli kitaplarını imzalayarak Başkan Akgün’e hediye etti.

 

“Ülkemiz adına önemli bir değer”

Prof. Baltaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akgün; “Sayın Acar Baltaş, ülkemiz adına önemli bir değerdir. Kendisni ağırlamaktan dolayı onur ve mutluluk duydum. Baltaş Hoca, yurtiçinde ve dışında yayınlanmış 100’dan fazla bilimsel çalışmaya imza atmıştır. Ayrıca 600 binin üzerinde okurun kitaplarını okuduğu, 40 baskının üzerinde eserleri bulunan önemli bir yazardır. Özellikle de psikolojinin insan ihtiyaçları ve iş hayatındaki sorunlar karşısındaki çözüm yollarını gösteren bir akademisyendir. Nazik ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER