SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

PİNHANİ AÇIK HAVA KONSERİNDE KÜÇÜKÇEKMECELİLERLE BULUŞTU

PİNHANİ AÇIK HAVA KONSERİNDE KÜÇÜKÇEKMECELİLERLE BULUŞTU
Bu haber 06 Eylül 2021 - 11:25 'de eklendi.

Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği ‘Çekmecemde Sanat Var’ açık hava konserlerinde sahne alan Pinhani, Fevzi Çakmak Meydanı’nda verdiği konserde, izleyenlere müzik ziyafeti yaşattı. Covid 19 tedbirleri çerçevesinde gerçekleşen konserde, vatandaşlar konser alanına HES kodu kontrolü yapılarak giriş yaptı.

En güzel şarkılarını, hayranlarıyla birlikte söylediler

Bugüne kadar müzikseverlerle buluşturdukları albümlerin yanı sıra dizi film müzikleri ile de başarılı çalışmalara imza atan Grup,  Küçükçekmecelilerin büyük ilgisiyle karşılandıkları konserde, “Hele Bi Gel, Ne Güzel Güldün, Beni Sen İnandır, Dön Bak Dünyaya, Beni Al” gibi dillere pelesenk olan şarkılarını seslendirdi.

Konser performanslarıyla  7’den 70’e tüm Küçükçekmecelilerden tam not alan Pinhani, en güzel şarkılarını katılımcılarla birlikte hep bir ağızdan söylerken, meydanı dolduran çok sayıda Pinhani hayranı doyasıya eğlendi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER